6 روش شناسی برتر فروش برای افزایش فروش

کدام روش شناسی فروش را برای اجرای در فرآیند فروش خود انتخاب می کنید؟

در این مقاله، درباره معمولترین روش شناسی های فروش، اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهیم تا کارشناسان شما بتوانند فرآیند فروش موثر و تکرار پذیری را داشته باشند.

مارک هانتر، نویسنده و متخصص فروش در این مورد می گوید: « فروش خوب به معنای دارا بودن فرصت های عالی نیست، بلکه به معنای مدیریت صحیح فرصت های پیش رو است.» 

به عبارت دیگر، خصوصیات سرنخ های شما مهم هست، اما درک نحوه فروش به این دسته از مشتریان از اهمیت بیشتری برخوردار است.

کارشناسان فروش باید بدانند که چگونه می توان به طور موثری، مشتری سرنخها را از مشتریان بالقوه به مشتریانی تبدیل کرد که تغییر کرده اند و به مشتریانی واقعی بدل شده اند. کارشناسان فروش به آموزش فروشی نیاز دارند که به آنها بیاموزد که چگونه دقیقاً همین کار را در مورد محصولات و بازار شما انجام دهند.

اینجاست که روش شناسی فروشی که تیم شما انتخاب می کند، اهمیت خود را نشان می دهد. برای انجام معاملات بیشتر و همچنین کسب درآمد بیشتر، برنامه کاری خوبی را انتخاب کنید که کارشناسان فروش بتوانند به طور مداوم آن را دنبال کنند تا معاملات بیشتری را قطعی کنند و البته درآمد بیشتری هم بدست بیاورند.

برای انتخاب استراتژی فروش مناسب، شما باید گزینه های روش شناسی خود را بدانید و بفهمید که کدام یک از این گزینه ها برای شرکت هایی مانند شما طراحی شده اند. در ادامه به شش مورد از محبوب ترین روش شناسی های فروش اشاره می کنیم که همراه با جزئیات هستند تا بتوانید کارایی آنها را بسنجید و به خوبی متوجه شوید که کدام یک از این روش شناسی ها برای شرکت شما به بهترین نحو عمل می کند.

 

1- روش شناسی فروش اسپین (SPIN)

روش شناسی فروش اسپین

روش شناسی فروش اسپین (SPIN)چیست؟:

روش فروش اسپین برای کمک به کارشناسان فروش در انجام وقطعی سازی معاملات دشوار و پیچیده از طریق ایجاد روابط طراحی شده است. نیل راکهام در سال 1988 در کتاب خود به نام «فروش به روش اسپین»، در مورد این روش از فروش توضیحاتی داده است. راکام، چارچوبی را برای ایجاد سوالات مناسب در فروش مشتری- محور ترسیم می کند. این روش به کارشناسان فروش آموزش می دهد که چه زمانی سوال بپرسند.

کلمه «اسپین» مخفف لغات زیر است:

Situation- سوالات تعیین وضعیت

Problem questions – سوالات مربوط به مشکل

Implication – سوالات ضمنی

Need-Payoff. – سوالات مریوط به نتایج مورد انتظار از برطرف شدن نیاز

سوالاتی که کارشناسان فروش می توانند بپرسند، در یکی از چهار دسته بالا قرار می گیرند. در واقع، این چهار دسته برای کمک به کارشناسان فروش در انجام معاملات طراحی شده اند که شامل روش های زیر می شوند:

– مشخص کردن وضعیت فعلی خریدار

– شناسایی مشکلاتی که خریدار با آنها روبرو است و محصول شما می تواند آن مشکلات را برطرف کند

 -بررسی پیامدهای (علل و اثرات) هر مسئله

– نشان دادن اینکه چرا سرنخ ها به محصول شما نیاز دارند؛ یا به عبارتی دیگر چرا محصول شما ارزش خرید را دارد؟

در صورتی از روش اسپین استفاده کنید که:

هدف شما ایجاد اعتماد است که منجر به سرمایه گذاری بیشتر و ارتباطات بلندمدت در آینده می شود.

تاکید روش شناسی فروش اسپین بر ایجاد روابط، در میان محبوب ترین روش های فروش به نوبه خود بی نظیر است. این روش شناسی فروش به کارشناسان فروش این امکان را می دهد تا زمانی را به شناخت مشتری ها اختصاص دهند و به نیازهای مشتری های خود با دقت گوش کنند. این رویکرد ممکن است کمی وقت گیر به نظر برسد، اما نتایج آن اغلب طولانی مدت و موثر است.

هنگامی که روش فروش اسپین به طور موثری انجام می شود، باعث می شود تا مشتری احساس کند که شما نزدیک آنها هستید تا به آنها کمک کنید؛ صرف نظر از اینکه آیا آنها واقعاً خرید می کنند یا خیر.

این روش شناسی نشاسی، فرصتی را برای کارشناسان فراهم می کند تا در جایی که فشار کمتری برای خرید به مشتری ها وارد می شود، بتوانند با آنها کار کنند. از بین بردن برخی از فشارها برای خرید، فضایی را برای کارشناسان فروش فراهم می کند که در آن حس اعتماد را در مشتری های بالقوه بیشتر و عمیق تر سازند. جلب اعتماد مشتری باعث می شود تا کارشناسان فروش بتوانند راحت تر محصولات و خدماتی که واقعا مناسب هستند را هم در کوتاه مدت و هم در بلند مدت به فروش برسانند.

روش اسپین برای شرکت هایی که به تازگی کار خود را آغاز کرده اند، راهی عالی برای اعتماد سازی در بازار محسوب می شود. علاوه بر این، سرمایه گذاری در روابط دراز مدت می تواند شما را در میان رقبای زیاد و قوی متمایز سازد و از موقعیت برند شما هم پشتیبانی کند.

 

2- روش شناسی فروش اسنپ (SNAP):

Simple, be iNvaluable, always Align, raise Priorities

روش شناسی فروش اسنپ

روش اسنپ چیست؟

روش شناسی فروش اسنپ توسط «جیل کنراث» در سال 2012 ایجاد شده است و به کارشناسان فروش در برخورد با مشتریانی که مضطرب هستند و یا عجله دارند، کمک می کند. این روش بر روی ساده سازی چرخه فروش تا حد امکان، متمرکز است. به عبارت دیگر، روش اسنپ برای خریدار مدرن طراحی شده است.

اسنپ به معنای بیان ساده، بسیار ارزشمند بودن، هماهنگ بودن و بالا بردن اولویت هاست. هر بعد از این روش به گونه ای طراحی شده است تا انواع سوالات هایی که مشتریان خسته و عجول در ذهن خود دارند را به خوبی بیان کند:

– این راه حل تا چه حد ساده است؟ برای اجرای آن به چقدر زمان و تلاش نیاز داریم؟

– هزینه/ سود این راه حل چگونه است؟

– آیا این کارشناس فروش (و نحوه ارائه فروش آنها) با نیازها و اهداف شرکت ما مطابقت دارد؟

 -آیا این راه حل (و اجرای آن) در اولویت قرار دارد یا می توان بعدا هم آن را اجرا کرد؟

دلیل فروش به روش اسنپ این است که فرآیند فروش را بتوانید به اجزای اصلی تقسیم کنید. فروشندگان اسنپ،حرف های کم اهمیت و برقراری روابط را کنار می گذارند. درعوض، آنها تمایل به برقراری ارتباطاتی واضح و ساده داشته و همچنین خواستار تسهیل در روند فروش هستند.

در صورتی از روش فروش اسنپ استفاده کنید که:

  1. یک رهبر صنعت (برند شماره یک) و معروف باشید.

اگر نام شرکت شما در صنعت به طور گسترده ای شناخته می شود، روش فروش اسنپ می تواند به شما در از بین بردن اتلاف وقت کمک کند. این روش شناسی، کارشناسان فروش را قادر می سازد تا چند مرحله اول سفر خریدار را پشت سر بگذارند و مستقیماً به استعلام قیمت و قطعی کردن معامله بپردازند. شما به واسطه ی برند خود، توجه خریدار را جلب می کنید. برای جلب اعتماد یا اختیارخریداران، وقت محدود آنها را تلف نکنید.

  1. بازار هدف شما در محیط های پر شتاب فعالیت می کند

افرادی که در محیط های شلوغ و ناآرام کار می کنند، عادت دارند که تحت فشار تصمیم بگیرند. آنها به دنبال سرعت و کارایی در فرآیند خرید هستند. روش فروش اسنپ به شما کمک می کند تا فرایند فروش را به صورت ساده و به طور خلاصه ترسیم کنید و مشکلات را هم سریعتر برطرف کنید. ارزش محصول خود را به طور واضح بیان کنید و با اولویت های خریدار هماهنگ شوید. از اینجا به بعد، تصمیم گیری سریع در مورد اینکه آیا می‌خواهند به جلو حرکت کنند یا خیر، برای آنها آسان است.

3- روش فروش چالشگر (Challenger):

روش فروش چالشگر

روش فروش چالشگر چیست؟

روش فروش چالشگر بر اساس کتابی به همین نام است که در سال 2011 توسط =برنت آدامسون” و متیو دیکسون نوشته شده است. در این کتاب، آدامسون و دیکسون می گویند که در بازاریابی کسب و کار به کسب و کار (B2B)، پنج پرسونا یا شخصیت وجود دارد:

– سازندگان روابط

– سخت کوشان

– افراد منزوی

– حل کنندگان مشکل واکنشی

-چالش گرها

به گفته نویسندگان کتاب، چالش گرها 40٪ از کارشناسان فروش با عملکرد برتر را نشان می دهند. روش فروش چالشگر سعی در کمک به تمامی کارشناسان فروش به شکل همین کارشناسان حرفه ای دارد.

چالش گرها از یک فرآیند سه مرحله ای پیروی می کنند:

– آموزش

– شخصی سازی

– کنترل

روش فروش چالشگر معتقد است که این سه مورد، مهمترین مراحل در فرایند فروش هستند. کارشناسان فروش درمورد کل صنعت به خریدار آموزش می دهند، محصول آنها را شخصی سازی می کنند و سپس مشکل را به خوبی حل می کنند.

در صورتی می توانید از روش فروش چلنجر استفاده کنید که:

  1. محصول شما پیچیده باشد.

اولین قدم در این روش شناسی ، مشورت با مشتری در مورد صنعت به طور کلی است. کارشناس فروش شما در ارزیابی بازار و محصولات موجود به مشتری کمک خواهد کرد. کارشناسان فروش ،تمام اطلاعات لازم را از قبل ارائه می دهند. این امر باعث می شود تا مشتری ها به جایگاهی برسند که برای درک محصولات شما و نحوه کارایی آنها، ازدرک بهتری برخوردار باشند.

  1. واحد فروش شما بزرگ است.

یکی از مشکلات شایع و مشترک واحد های بزرگ فروش ، عدم توانایی شخصی سازی ارائه فروش آنها است. مرحله دوم این روش در مورد متناسب سازی تن صدا و وادار کردن کارشناسان فروش نسبت به تنظیم تن صدای خود متناسب با نیازهای خاص مشتریان است. افزودن این مرحله در تمامی واحد های بزرگ فروش به اطمینان از تجربه مشتری شخصی سازی شده کمک می کند. بدون اینکه لازم باشد تا از رویکرد تیمی هدفمند چشم پوشی کنید، می توانید از این روش فروش استفاده کنید.

4- روش فروش سندلر (Sandler):

روش فروش سندلر

روش فروش سندلر چیست؟

روش فروش سندلر به مجموعه ای از 49 قانون متکی است که مشخص می کند که چگونه فروشنگان و مشتریان باید در نتیجه فروش سرمایه گذاری کنند. مشتریان در حالت ایده آل، مشتریان کارشناس فروش را بیش از یک فروشنده سنتی می دانند و به عنوان یک مشاور قابل اعتماد تلقی می کنند.

یکی از ارکان بنیادی این روش شناسی ، استفاده از پرسش برای راهنمایی مشتریان به سمت نتیجه گیری و راه حل های خودشان است. کارشناسانی که روش فروش سندلر به آنها آموزش داده شده است، در یافتن بیشترین اعتراض ها در طی مراحل اعتبار سنجی اولیه تلاش می کنند. اگر کارشناسان متوجه شوند که محصول آنها دغدغه های مشتری بالقوه را برطرف نمی کند، ادامه نمی دهند. آنها وقت خود را برای تلاش برای متقاعد کردن مشتری احتمالی نسبت به این که محصولاتشان به آنها کمک می کند تا به اهدافشان دست پیدا کنند، از دست نخواهند داد.

در صورتی می توانید از روش فروش سندلر استفاده کنید که:

  1. تجارت شما متکی به معاملات مکرر است

با تجزیه و تحلیل اهداف مشتری با مشارکت آنها، کارشناسان فروش رابطه ای مشترک و دراز مدت را ایجاد می کنند. کارشناسان می توانند از این رابطه برای تشویق مشتریان به منظور تکرار خرید در آینده استفاده کنند.

  1. علاقه به ادامه دادن معاملات نامناسب ندارید.

روش فروش سندلر، منحصر به فرد است زیرا به تجزیه و تحلیل صریح نیازها و خواسته های مشتری نیاز دارد. اگر کارشناس فروش احساس کند که اهداف مشتری با محصولات شرکت مطابقت ندارد، به مذاکره پایان می بخشند.

5- روش شناسی فروش مدپیک (MEDDPIC):

روش فروش مدپیک چیست؟

انجام معاملات در شرکتهای بزرگ به سرمایه گذاری زیاد در زمان و تلاش در بخشهای مختلف فروش نیاز دارند. فرآیند اعتبار سنجی است که طی آن این اطمینان حاصل می شود که هر معامله پیچیده ای ارزش سرمایه گذاری را دارد. با استفاده از روش مدپیک، کارشناسان فروش قبل از ادامه، به این سوالات پاسخ می دهند:

Metrics معیارها: سازمان برای موفقیت به چه چیزهایی نیاز دارد؟ آنها موفقیت را چگونه تعریف می کنند؟

Economic Buyer خریدار اقتصادی: شخصی که قدرت تصمیم گیری برای خریدهای جدید را دارد، چه کسی است؟  

Decision criteria معیارهای تصمیم گیری: برای اینکه سازمان شما را به عنوان یک گزینه در نظر بگیرد، چه شرایط فنی، بودجه ای یا سایر موارد را باید داشته باشید؟

Decision process فرآیند تصمیم گیری: سازمان چه مراحلی را برای بررسی و تصمیم گیری در مورد خرید طی می کند؟ چه ذینفعانی درگیر می شوند؟

Paper process کارهای اداری : چه قراردادهایی لازم است و چه مراحلی برای پردازش و امضای سفارش مورد نیاز است؟

Identify pain شناسایی مشکل: چرا سازمان در وهله اول به دنبال راه حل است؟ چه مشکلی را برطرف می کنید و چه تاثیری در سازمان دارد؟

Champion قهرمان: چه کسی در سازمان بیشتر از همه به راه حل شما نیاز دارد؟ چه کسی آنها  را وادار به خرید می کند؟

اگر از قبل به این سوالات پاسخ دهید، کارشناسان فروش اطمینان حاصل می کنند که معامله بالقوه می تواند زمانی که با مشتری بالقوه صرف شده است را توجیه کند.

در صورتی می توانید از روش فروش مدپیک استفاده کنید که:

  1. مبالغ و حجم و قراردادهای فروش شما سنگین است.

ظاهراً روش فروش مدپیک برای ایجاد معاملات کمتر طراحی شده است، بنابراین می توانید روی بزرگترین معاملات فروش تمرکز کنید که احتمال قطعی شدن آنها بیشتر از سایر معاملات است. اگر کسب و کارها شما متکی به داشتن مشتریان زیاد باشد، ممکن است روش MEDDPIC ، تیم فروش شما را از جذب مشتریان احتمالی باز دارد. با این حال، اگر مبلغ قراردادهای فروش  معمولی شما سنگین است، کارشناسان شما برای قطعی کردن این معاملات به این روش نیاز دارند. روش فروش MEDDPIC ، زمان و فضای کافی را در اختیار کارشناسان قرار می دهد.

  1. مشتریان احتمالی کم ارزش را به راحتی کنار می گذارید

با توجه به روش فروش MEDDPIC ، مشتریان بالقوه ای که انتخاب می کنید از فرایند فروش مهمتر هستند. این امر بدان معناست که کارشناسان باید مشتریانی را کنار بگذارند که به اندازه کافی ارزشمند نیستند تا زمان زیادی صرف قطعی کردن معامله با آنها شود. اگر مشتریان احتمالی معیارهای تعیین شده برای فروش شما را ندارند (با استفاده از سوالاتی که در روش  MEDDPIC  گفته ایم، این ارزیابی انجام می شود)، شما هم نباید در برقراری رابطه با آنها پیشروی کنید.

6- روش شناسی فروش مفهومی (Conceptual):

روش شناسی فروش مفهومی

روش شناسی فروش مفهومی چیست؟

روش فروش مفهومی که به عنوان «روش فروش میلر هایمن» هم نامیده می شود، فروشندگان را وادار می کند که با ارئه فروش خود، مشتری را وادار به خرید نکنند. در عوض، کارشناسان فروش باید به دنبال کشف نظر مشتری نسبت به محصولات خود باشند و روند تصمیم گیری مشتری را هم درک کنند. در واقع، این روش «فروش راه حل» محسوب می شود.

این روش توسط رابرت میلر و استیون هایمن ایجاد شده است. این روش بر این ایده استوار است که مشتریان محصولات یا خدماتی را خریداری نمی کنند، بلکه آنها برداشت خود را از راه حلی که آن محصول ارائه می دهد، خریداری می کنند.

روش فروش مفهومی تأکید زیادی بر روی گوش دادن دارد. در این راستا، روش فروش مفهومی برای کمک به کارشناسان فروش، سوالاتی را پیشنهاد می کند تا آنها بتوانند نیازهای مشتریان بالقوه را درک کنند. این سوالات به پنج دسته تقسیم می شوند:

– سوالات تأییدی: اطلاعاتی را که از زبان خریدار شنیده اید را مجددا تأیید می کند.

– سوالات مربوط به کسب اطلاعات جدید: به کارشناسان فروش کمک می کند تا بر روی برداشت مشتری از محصول شما و آنچه که مشتری می خواهد از طریق محصول بدست بیاورد، متمرکز شوند.

– سوالات نگرشی: به دنبال درک مشتری بالقوه و انگیزه های آنها در سطح شخصی بوده و همراه با کشف ارتباط شخصی آنها با پروژه مورد نظر است.

– سوالات تعهد: به کارشناسان فروش کمک می کند تا از سطح مشتری بالقوه در سرمایه گذاری در برنامه مورد نظر آگاه شوند.

– سوالات مسائل اساسی: مشکلات بالقوه را مطرح می کند.

کارشناس فروش از این سوالات برای درک دیدگاه مشتری بالقوه نسبت به مسئله و راه حل آن استفاده می کند. اینجاست که کارشناسان با ارائه فروش خود می توانند به جواب دلخواه دست پیدا کنند. 

در صورتی می توانید از روش فروش مفهومی استفاده کنید که:

  1. فروشهای پیچیده ای دارید و افراد زیادی باید قرار داد فروش را امضا کنند.

توافق درباره یک راهکار از فروش محصول، آسان تر است. همه تصمیم گیرندگان می توانند از حل مشکلات کسب و کار خود پشتیبانی کنند. هنگامی که در مورد جزئیات یک محصول خاص صحبت می کنید، اعتراضات مشتری افزایش می یابد. نگرانی در مورد جزئیات کوچک، می تواند مانع از تایید کارشناسان فروش شود و هنگامی که با بسیاری از تصمیم گیرندگان سر و کار دارید، این روند بارها و بارها اتفاق می افتد. در عوض، روش فروش میلر هایمن، کارشناسان فروش را قادر می سازد تا مشکل را به کمک ارائه راهکار وسیعتر تحت کنترل در بیاورند. سپس، مشتری به راحتی متوجه جزئیات خواهد شد.  

  1. با انتخاب رویکرد فروش مشتری- محور، احساس راحتی می کنید.

معمولا روش شناسی فروش مفهومی نیاز به این دارد که کارشناسان فروش دفتر فروش را ترک کنند. به جای اینکه کارشناسان فروش با ارائه خود توجه مشتری ها را جلب کنند، می توانند زمان بیشتری را صرف گوش دادن به طور مستقیم کنند. کارشناسان از راهنمایی های مشتری بالقوه پیروی می کنند و نتیجه نهایی خود را مطابق با درک و برداشت مشتری از محصولات ایجاد می کنند. فروشندگانی که در حین رانندگی عادت به مکالمات فروش دارند و راه حل تعیین می کنند، ممکن است در این روش فروش احساس راحتی نکنند.

چطور روش شناسیهای فروش قابل ترکیب هستند؟

اگر بیش از یکی از روش شناسیهای فروش نام برده شده توجه شما را جلب کرده و نمی دانید که چکار کنید، ناراحت نباشید، زیرا شما تنها نیستید. در بعضی از موارد، انتخاب مناسب برای تیم فروش یا شرکت شما ممکن است شامل ترکیبی از چندین روش فروش باشد. اگر شما هم در این وضعیت به سر می برید، منطقی به نظر نمی رسد که کل تیم را به زور با یک روش فروش که همیشه هم مناسب نیست، اداره کنید.

در صورتی می توانید از ترکیبی از روش های فروش استفاده کنید که:

  1. چندین پرسونا (شخصیت) خریدار دارید که هریک به یکی از روش شناسیها بهترین پاسخ را می دهند.

این امر می تواند زمانی اتفاق بیفتد که چندین نوع محصول ارائه دهید یا مشتری بالقوه خاصی داشته باشید که روش های روتین شما برای او مفید نباشد. به عنوان مثال، ممکن است معاملات شما نیاز به تایید کاربران نهایی و مدیران عالی رتبه داشته باشد. در این صورت، بهتر است از روش های مختلفی برای نزدیک شدن به هر نوع تصمیم گیرنده استفاده کنید.

  1. مطمئن نیستید که کدام روش برای تیم شما بهتر عمل می کند.

اگر تا مرحله ای از فروش  پیش رفته اید و هنوز هم مطمئن نیستید که کدام روش برای تیم شما بهتر خواهد بود، اشکالی ندارد. چندین فرآیند فروش را با خریداران مختلف آزمایش کنید. بعد از اینکه چند مورد از این روش ها را امتحان کردید، می توانید بهتر بسنجید و ارزیابی کنید که کدام یک از این روش های فروش برای تیم شما به بهترین وجه عمل می کند.

از این اطلاعات برای شناسایی روش شناسی فروش مناسب برای تیم خودتان استفاده کنید.

بهترین روش شناسی فروش ، روش شناسی است که برای تیم و مشتریان شما مفید باشد. هر زمان که روش فروش جدیدی (یا تعداد معدودی از آنها) را اجرا کردید، نحوه تأثیر آن بر عملکرد فروش را از نزدیک بررسی کنید. تأثیر روش جدید بر تعداد و نرخ معاملات انجام شده را بسنجید. با انجام این کارها، شما می توانید به راحتی بفهمید که کدام روش برای تیم، شرکت و مشتریان شما به شکل بهتری عمل می کند.

با استفاده از کتاب مدیریت کاریز فروش دانش خود را درباره افزایش کارایی فرایندهای فروش افزایش دهید. اطلاعات بیشتر را از اینجا بدست آورید.

 

کتاب مدیریت کاریز فروش

اگر فعلا فرصت مطالعه این مقاله را ندارید می توانید فایل PDF آن را برای مطالعه در زمان دیگری دانلود کنید

منبع: https://www.zendesk.com/blog/sales-methodology/

این مقالات را هم حتما بخوانید:

10 علت اصلی کاهش فروش: چه کسی فروش مرا دزدید؟

چرا فروش کم شده است؟ چرا درآمد این قدر کاهش یافته است؟ چرا انبارها پر...

ارزیابی عملکرد کارشناسان فروش (1)

چطور به صورت مؤثر عملکرد کارشناسان فروش خود را ارزیابی کنید و آنها را برای...

مدیر بهبود عملیات فروش: وظایف، دستاوردها، میزان درآمد و غیره…..

آیا دوست دارید مدیر بهبود عملیات فروش شوید؟ یا قصد استخدام مدیر بهبود عملیات فروش...

این محصولات می تواند برای شما مفید باشد:

تخفیف!
-48% تخفیف

کتاب های چاپی، ویدئویی و الکترونیکی

کتاب مدیریت کاریز فروش

۶۲,۵۰۰ تومان۴۸۱,۷۰۰ تومان
تخفیف!
تخفیف!
تخفیف!
-20% تخفیف
۵۹۶,۰۰۰ تومان
5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید