روش های فروش کالا – به راحتی کالای خودتان را چند برابر بفروشید!
روش های فروش کالا خیلی متنوع و متفاوت است. اینقدر روش های زیادی برای فروش کالا هست که وقتی کسی این سوال رو از م میپرسد، توی لحظه اول نمی توانم دقیق جواب بدهم.
حالا اگه می خواید بدانید که روش های فروش کالا به مشتری ، اونم با فروش بالا چیه ، با مدام همراه باشید.
اول از همه تکلیف استراتژی خودتان را روشن کنید!
اگر استراتژی شما فروختن تعداد ۲۰ عدد پفک در هر روز هست ، روش های فروش سختی نیاز ندارید. فقط کافی است که کنار خیابون بیاستید و پفک ها رو توی دستتان نشان بدید.
اما اگر قصد فروش ۱۰ هزار پفک در هر روز رو دارید ، اون وقت می باشد که باید حسابی آستین هایتان را بالا بزنید و تعداد روش های فروش کالا ی زیادی رو امتحان کنید.
مهمترین نکته در روش های فروش کالا ، داشتن یه استراتژی بلند مدت برای رسیدن به هدف خودتان است. از اول برای خودتان تعیین کنید که می خواید چقدر بفروشید؟
بعداز تعیین میزان فروش ، مشتری هایتان رو مشخص کنید!
مشتری های مختلف در جاهای مختلفی پیدا میشوند. مثلا خانم های خانه دار ، بیشتر در شبکه اجتماعی اینستاگرام به دنبال خرید کالای مورد نیازشون هستند.و یا کارمندها زبان به زبان از همکارانشون سوال میکنند. یا بازاری ها به اخبار زیاد نگاه میکنند.
اگر بدانید که کالای شما به درد چه آدم هایی و در چه موقعیت هایی می خورد ، می توانید کانال ها و روش های فروش کالا رو خیلی واضح انتخاب کنید.
مشتری ها را شناختم ، حالا باید چکار کنم؟
وقتی که بدانید مشتری ها چه کسانی هستند ، کافیه که راه های دسترسی رو به مشتری هاتون پیدا کنید.
روش های سنتی که معمولا همه بازاری ها ازش اطلاع دارن، می تواند برای فروش خیلی از کالاها مفید باشد. مثلا فروش از طریق فرستادن بازاریاب ها به درب مغازه ها.
یا تبلیغات کردن در مجلات خانوادگی می توانیم تعداد زیادی از مخاطبان خانگی رو هدف قرار بدیم.
روش های فروش کالا در بازار سنتی محدود هست!
در بازارهای سنتی به دلیل اینکه مشتری باید برای خرید به صورت حضوری به شما و کالاتون سر بزند، فروش کمتری اتفاق میافتد.
هر چند که ارسال از طریق پست می تواند راه رو برای فروش کالا بهتر کند. اما اعتماد کردن به فروشنده ای که از طریق تبلیغات مجله ای خودش رو معرفی میکند و کالا رو پست میکند ، برای خیلی از مشتری ها سخت است.
روش فروش کالا از طریق اینترنت
در صفحات اینترنتی ، هم میشود کالا رو خیلی دقیق معرفی کرد. با نمایش فیلم ، عکس ، توضیحات ، نظرات کسانی که قبلا از اون کالا استفاده کردن و هم می شود کار فروش رو خیلی مطمئن انجام داد. اگر کالایی دارید که می خواید دائم بفروشید ، کافیه که مجوز از سازمان صنایع و معادن و پلیس فتا داشته باشید تا همه بهتون اعتماد کنند.
اگر شما فروشنده ای هستید که میخواید خرده فروشی یا حتی عمده فروشی رو تازه شروع کنید و یا اینکه می خواید ریسک سرمایه گذاری در این روش ها رو پایین بیارید ، روش های اینترنتی مستقل سخت است.
روش های اینترنتی مستقل فروش کالا ، یعنی داشتن یه وب سایت خیلی خوب که تمامی مجوزهای لازم رو هم برای فروش داشته باشه. یه چیزی مثل دیجی کالا.
این روش ها سرمایه گذاری بلند مدت و زیادی رو می خواهد. که برای اکثر فروشنده ها مناسب نیست.
آیا روش های راحتتری هم هست!
شما می توانید از طریق شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام ، تلگرام ، سروش ، ایتا و … محصولات خودتون رو بفروشید.
یا می توانید از اپلیکیشن هایی مثل دیوار یا شیپور برای این کار استفاده کنید.
و همینطور می تتوانید از روش های عالی اجاره فروشگاه اینترنتی استفاده کنید.
اجاره فروشگاه اینترنتی یکی از بهترین روش های فروش کالا در اینترنت
فروشگاه های اینترنتی دیجی کالا ، بامیلو ، ایسام ، ایفروش و… فضایی روی سایت خودشون به شما می دهند که بتوانید محصولات خودتان را در کنار سایر محصولات نمایش بدهید و بفروشید.
البته این سایت ها برای ایجاد این فرصت همکاری یه درصدی به عنوان کارگزار فروش به اندازه ۵ تا ۲۰ درصد دریافت میکنند.
برای همکاری با این سایت ها کافیه که در سایت شون ثبت نام کنید و کالای خودتون رو طبق راهنمایی که میکنن ، ثبت کنید تا فروش های شیرینی رو تجربه کنید.