۹ ویژگیهای اصلی نرمافزارCRM
ویژگیهای اصلی نرمافزار crm (مدیریت ارتباط با مشتری) دارای قابلیتهای مدیریت سیستم ، ثبت و ویرایش اطلاعات پایه مربوط به مشتری، بازاریابی ، رقبا، تأمینکنندگان ، خدمات و محصولات و تعریف کاربر و سطح دسترسی آن هست و همچنین مدیریت ارتباطات، ارتباط با مشتری، قراردادها، توافقنامهها، حسابها و حتی تهیه گزارشها مربوط به مشتریها، بازاریابها، قراردادها، چکها، ارتباطات و بازارهای هدف را نیز حمایت مینماید.
آشنایی با برنامه نرمافزار crm یا نرمافزار مدیریت ارتباط با مشتری که توسط برنامه Visual C# نوشتهشده و پایگاه داده آن نیز بر اساس Microsoft SQL Server 2000 طراحیشده است
ویژگیهای اصلی نرمافزار crm شامل موارد زیر می شود:
مشتری:
گزارش مشتریان به تفکیک نوع خدمات، تاریخ و بر اساس افرادی که در یک بازه زمانی مشخص و یا یک مبلغ مشخص با شرکت قرارداد بستهاند، گزارش مشتریان با لحاظ پارامترهایی چون تاریخ تولد، تاریخ ازدواج، تاریخ تأسیس مؤسسه و … (جهت ارسال پیام تبریک یا ارسال هدیه و سایر ارتباطات تعریفشده)، گزارش مشتریانی که از طریق وام بانکی خدمات دریافت کردهاند، گزارش مشتریانی که قرارداد آنها به سررسیده است یا نزدیک به تاریخ پایان هست.
بازاریاب :
مجموعه قراردادهایی که یک بازاریاب در منعقد شدن آنها نقش داشته است همراه با درصدی از قرارداد که بازاریاب بابت قرارداد گرفته است، بر اساس پارامترهای مختلفی چون مشخصات بازاریاب، محدوده تاریخ، خدمات، مشتری و …، گزارش حساب بازاریاب(پرداختهای انجامشده و وجه طلب بازاریابها جهت درصد قراردادها).
رقبا:
در این قسمت اطلاعات مربوط به رقبا , قراردادهای بستهشده توسط آنها قرار میگیرد و همچنین نق اط ضعف و قوت رقبا و مشخصات مشتریان آنها نیز ثبت میشود .
تأمینکنندگان :
در این قسمت اطلاعات مربوط به تأمینکنندگان محصولات و خدمات و همچنین اطلاعات مربوط به خدمات و محصولات ارائهشده توسط هر تأمینکننده ثبت میشود
خدمات و محصولات :
در این قسمت اطلاعات مربوط به خدمات و محصولات ارائهشده به مشتریان , هزینههای محصولات و همچنین در صد کارمزد بازاریاب و نمایندگیها مشخص میشود .
ارتباط با مشتری :
در این قسمت به ثبت کلیه ارتباطات با مشتری که شامل : نوع ارتباط , زمان ارتباط , نتایج ارتباط و همچنین برقرارکننده ارتباط با مشتری میپردازیم.
تعریف کاربر و سطح دسترسی (۱):
در این قسمت به تعریف کاربران جدید و ویرایش اطلاعات آنها و همچنین تعیین سطح دسترسی آنها میپردازیم.
تعریف کاربر و سطح دسترسی (۲):
در این قسمت به تعریف کاربران جدید و ویرایش اطلاعات آنها و همچنین تعیین سطح دسترسی آنها میپردازیم.
تهیه گزارش مشتریان :
در این قسمت میتوان از اطلاعات جمعآوریشده مشتری و دادههای مربوط به آن گزارش تهیه نمود و آن را نمایش داد یا چاپ کرد.
تهیه گزارش ارتباط با مشتریان :
در این قسمت میتوان از اطلاعات مربوط به ارتباط با مشتریان، تاریخ، نوع و نتیجه آن گزارش تهیه نمود و بر اساس آن پیگیری به عمل آورد .