10 نکته مهم برای رشد و تداوم شرکتهای مشتری گرا

سمینار آشنایی با نرم افزار Rapid Miner و زبان R در علم داده

یادداشت راهبردی:

10 نکته مهم برای رشد و تداوم شرکتهای مشتری گرا


در ابتدا لازم می دانم از همه عزیزانی که سالگرد تاسیس مرکز دانش مدیریت ارتباط با مشتری (مُدام) را تبریک گفتند و دعوت ما را جهت شرکت در «نشست هم آفرینی آینده CRM» پذیرفتند و با نظرات ارزشمندشان ما را یاری دادند تشکر کنم.
سال جدیدی از فعالیت هایمان را آغار کرده ایم و هم چنان رسالتمان را در «توانمند کردن کسب و کارهای ایرانی با رویکرد درست و موثر مشتری گرایی» ادامه خواهیم داد. رسالتی که از یک سو موجب «رضایت و وفاداری مشتریان» و از سوی دیگر سبب «بقا و رشد پایدار کسب و کارها» می شود.

10 نکته مهم برای رشد و تداوم شرکتهای مشتری گرا
تغییرات محیط کلان کسب و کار در دو سال اخیر و تاثیر آن بر پیچیدگی فعالیت های شرکت ها، اهمیت استفاده از «سیستم موثر CRM» را دو چندان کرده است و بنابراین برخود لازم دانستم که چند نکته را به مدیران و کارآفرینان محترم یادآوری کنم:
1. در این شرایط از دست دادن حتی یک «مشتری کلیدی»، آینده سازمان شما را با مخاطره روبرو می کند. بنابراین مبحث «مدیریت مشتریان کلیدی» را جدی بگیرید.
2. هم چنان اولویت شرکتها «جذب مشتری» است و متأسفانه، توجهی به شاخص های مهمی چون «ریزش مشتری» و «مشتریان از دست رفته» و یا در حال از دست رفتن ندارند. حتماً این شاخص ها و علل افزایش آنها را بررسی کنید و راهکارهای اصولی برای بهبود آنها تعریف کنید تا فروشتان به نحو محسوسی افزایش یابد.
3. بحث تامین و اطمینان خاطر مشتریان از ادامه فعالیت و توان مناسب شما برای تحویل کالاها و خدمات، اهمیت زیادی دارد و لازم است در پیامهایی که به سوی مشتری می فرستید و ارتباطاتی که با آنها برقرار می کنید به این موضوع توجه کنید.
4. «انتخاب درست نرم افزار» تأثیر زیادی در جمع آوری اطلاعات مناسب تصمیم گیری مدیران در مورد مشتریان و فروش خواهد داشت و هم چنین فرایندهای فروش، بازاریابی و خدمات را تسهیل خواهد کرد. نرم افزاری را انتخاب کنید که با نیازهای شما تناسب داشته باشد و عناصری نظیر سادگی، گزارشهای قوی، توجه به فرایندها و نقاط تماس با مشتری را در خود اشته باشد.
5. «ارزیابی عملکرد تیم و کارشناسان فروش» دغدغه مهمی است که باید به آن بپردازید تا هم موجب انگیزش کارکنان شود و هم مدیران از اثربخشی و کارایی تیم فروش اطمینان حاصل کنند.
6. «تحلیل اطلاعات مشتریان» و ایجاد «فرصت های فروش بیشتر» بر اساس آن را فراموش نکنید تا متوجه پتانسیل های فروش شوید و از این طریق درآمد سازمانتان را افزایش دهید.
7. از «ائتلاف و همکاری با سازمانهای دیگر و مکمل» استقبال کنید تا توان و گستره فعالیتهای خود را افزایش دهید و از همه مهمتر در «رابطه ای برد برد» تعداد مشتریانتان افزایش یابد.
8. با توجه به مزیتهایی نسبی به «بازارهای بین المللی و صاداراتی» توجه ویژه ای داشته باشید اما با رویکرد شناخت مشتریان و ایجاد بازار پایدار که بدون توجه به اصول CRM امکان پذیر نیست.
9. مسیر تبدیل کسب و کار خود از «سنتی به مدرن» را دنبال کنید و اسیر ذهنیت های کوتاه مدت و ناکارآمد فروش و بازاریابی کهنه نشوید. یکی از مهمترین ارکان این تحول استفاده مؤثر از CRM و حضور درفضای مجازی است.
10. از «یادگیری مُدام» غفلت نکنید. آموزشها و مشاوره های درون و برون سازمانی را جدی بگیرید و به خوبی «بازگشت سرمایه» حاصل از آن را حس کنید.
من و همکارانم در «مرکز دانش مدیریت ارتباط با مشتری(مُدام)» با خدمات «آموزش، مشاوره و تحلیل» همراه و همگام با شما خواهیم بود تا کسب و کاری موفق و مشتری گرا داشته باشد.

با آرزوی تداوم و پایداری کسب و کارهای مشتری گرای ایرانی در تراز جهانی
فرشید عبدی
مؤسس مرکز دانش مدیریت ارتباط با مشتری(مُدام)
مشاور و استاد دانشگاه
هفت مرداد هزار و سیصد و نود وهشت

به این مطلب رای دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید